Even voorstellen? Wij zijn Bram en Petra Staalman. Wat wij deden, is verwaarloosde of ongelukkige dieren een nieuwe kans geven bij ons, Stal Frá Brahma! Vaak namen we een dier op met een verhaal. Het begint altijd met eentje die op je pad komt, en dan is er geen remmen meer aan natuurlijk. Mensen schaffen heel vaak een diertje aan voor hun kind(eren) en wat later blijkt dat er naar het diertje niet meer omgekeken wordt en dan moet het diertje maar weer weg. Goed nadenken voor de aanschaf kan een hoop leed voorkomen.
Nu wisten wij ook wel dat je niet alles kunt redden, maar die we konden redden kregen een heel mooi en happy leven. ...   Ondanks al onze goede zorgen hebben een aantal andere diertjes het, jammer genoeg, niet gered. 

 
Maar ze hebben wel alles kunnen doen wat ze wilde doen
Het was een hobby....maar wel eentje die uit de hand is gelopen. Maar je krijgt er echt heel veel voor terug! en echt heel veel!!!
 
Veel van onze belevenissen met de dieren staan  op deze website. Zodat een ieder met gevoel voor dierenliefde, kan volgen hoe wij de dieren verzorgden, wat we met ze meemaken en zullen zeker de verhalen met foto's illustreren.
Maar nu gaat het helaas niet meer wegens gezondheidsredenen, en gaan we verder met de dieren die we nu hebben.
Wij zijn nu verhuisd naar een mooie plek met veel ruimtes voor deze dieren. En we gaan in alle rust van hun genieten.




 
 
 
 Lees ook regelmatig onze BLOG zodat u van al het nieuws over onze dieren steeds op de hoogte blijft.